Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού και Γυμναστικής ''ZUMBA''



ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Αιγίου 1 & Μεσσήνης Ανθούσα 15349
http://eksanthousas.blogspot.com , e-mail: anthousas@gmail.com
                                                                      Ανθούσα 19 Απριλίου 2013

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ‘’ ZUMBA’’

 Τρίωρος φιλανθρωπικός μαραθώνιος χορού και γυμναστικής «ZUMBA»  θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 Από τις 10:00 έως 13:00 στο χώρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας στην οδό Αιγίου 1 και Μεσσήνης.
Σκοπός μας να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με την προυπόθεση ότι κάθε μία/ένας θα φέρει , έστω και ένα κιλό από τρόφιμα: αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, ντοματοπελτέ, όσπρια, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και χαρτικά.
 
Η Zumba ενσωματώνει εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Καίει θερμίδες, σμιλεύει το σώμα, δυναμώνει την καρδιά και επειδή κάθε προπόνηση είναι σαν ένα πάρτι, φτιάχνει την ψυχολογία και ανεβάζει τη διάθεση. Τα προγράμματα είναι για όλες τις ηλικίες.
 Ευκαιρία λοιπόν να το δοκιμάσουμε όλοι και ταυτόχρονα το κάθε βήμα μας  να προσφέρει ένα χαμόγελο σε όσους  το έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Σταυρούλα Καμινιώτη, Δήμητρα Γελαδάρη  και όλα τα παιδιά και κυρίες του Προγράμματος ‘’ zumba’’ του Συλλόγου.
Πληροφορίες:  τηλέφωνο: 6977-575939

                                                     


                                                    
                                                                                         
                                                                                          

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου