Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ '' ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ'' ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ



Μεγάλη επιτυχία είχε ο ΄΄ Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος ΄΄ που  διοργάνωσαν το Σάββατο του Λαζάρου στις εγκαταστάσεις του Εξωραϊστικού  Συλλόγου Ανθούσας, τα παιδιά και οι κυρίες που συμμετέχουν στα προγράμματα  ZUMBA.
Στο κάλεσμα για  συμμετοχή   με την συνεισφορά τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ανταποκρίθηκαν πάρα πολλά άτομα, ιδιαίτερα νέοι, από την Ανθούσα αλλά και από την Παλλήνη και το Γέρακα.
Για ένα συνεχές τρίωρο , από τις 10:00 μέχρι 13:00, δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν σχεδόν όλοι τα βήματα του μοντέρνου χορού .
Γενική  η ικανοποίηση για την πρωτοβουλία και δεχθήκαμε παραινέσεις να συνεχίσουμε με παρόμοιες διοργανώσεις
Στην εκδήλωση προσήλθε για λίγο και ο Δήμαρχος  με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανθρωπιστική πρωτοβουλία και μας ζήτησε να διαβιβάσουμε στους πρωτεργάτες τα θερμά του συγχαρητήρια.
Συγκεντρώθηκαν  αρκετά τρόφιμα, πέραν κάθε προσδοκίας, τα οποία συσκευάστηκαν ανά είδος και παραδόθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ,για να δοθούν όπως προβλέπεται, στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ   ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου