Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ενημερωτικό Δελτίο



ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Αιγίου 1 & Μεσσήνης  15349 Ανθούσα
http://eksanthousas.blogspot.com , anthousas@gmail.com        Αρ. πρωτ. 11   /2013
                                                                                     Ανθούσα  1 Απριλίου 2013
           
                                                                                   
     ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ                         


ΘΕΜΑ: Εκκένωση Οικιακών Βόθρων

Κυρίες και Κύριοι Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου

   Σας ευχαριστούμε  που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και μας εμπιστευθήκατε να προβούμε σε διερεύνηση , προκειμένου να πετύχουμε την εκκένωση των οικιακών βόθρων  του Προαστίου μας από μια εταιρεία
   Αναλάβαμε την προσπάθεια αυτή κατόπιν προτροπής των μελών μας, προκειμένου στη σημερινή δύσκολη οικονομική περίοδο , να βρεθεί τρόπος ώστε με την ανάληψη της εκκένωσης  των βόθρων από μια εταιρεία, να εξασφαλίσουμε αφενός καλή εξυπηρέτηση και αφετέρου κάποια λογική έκπτωση.
   Μετά τη συγκέντρωση 100 περίπου υπογραφών από ενδιαφερόμενους Συμπολίτες μας, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου συστάθηκε ειδική προς τούτο 3μελής Επιτροπή προκειμένου να χειριστεί το θέμα.
   Απευθυνθήκαμε στη συνέχεια στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και παράλληλα έγινε και σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και ζητήσαμε να έχουμε τις προσφορές τους.
    Λάβαμε προσφορές από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ανθούσα και τέθηκαν υπόψη της επιτροπής. Από την αξιολόγηση των προσφορών που έγινε από την  επιτροπή, διαπιστώθηκε ότι όλες οι προσφορές ήταν περίπου όμοιες και με ελάχιστη ή καθόλου διαφορά με τις τιμές που ήδη έχουμε σήμερα μεμονωμένα
   Κατόπιν τούτου ο Σύλλογος, εφόσον δεν κατάφερε να πετύχει κάποια σοβαρή έκπτωση σταματά κάθε παραπέρα ενέργεια.
   Οριστική λύση του προβλήματος θα έχουμε με την  ένταξη στο ΣΧΕΔΙΟ ολόκληρης της περιοχής μας και εκεί όλοι μαζί να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ και την Επιτροπή

Γιώργος Τριάντης
Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου