Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία



Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στην ΔΕ Παλλήνης

Συγκινητική  ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα του Δήμου Παλλήνης και των συλλόγων, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης με αποτέλεσμα την σημαντική ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου.

Οι εθελοντές αιμοδότες απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο με την προσφορά τους.

Τον χώρο κόσμησαν πρωτότυπες και συγκινητικές ζωγραφιές των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης οι οποίες χάρισαν χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Έχει παγιωθεί πια ο Δήμος Παλλήνης να διοργανώνει τρεις φορές τον χρόνο Εθελοντική Αιμοδοσία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Προσφάτως δημιουργήθηκε Κανονισμός Λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος ο οποίος εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης στις 20/3/2013.

Το Τμήμα Δημόσιας υγείας του Δήμου Παλλήνης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες, τους συλλόγους «Παλληνέα» και «Παλληνιακό», το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης καθώς επίσης και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης για την ενεργή συμμετοχή τους στην προσπάθεια ενίσχυσης της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Συνεχίζουμε την δράση με την διοργάνωση της επόμενης αιμοδοσίας στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα στις 18 Μάιου 2013.
πηγή: Δελτίο τύπου 1-4-2013  του Δήμου Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου