Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-Ανοικτή Επιστολή Στήριξης Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΑγαπητοί συμπολίτες,

    Οι διαρκώς επιδεινούμενες συνθήκες, η συρρίκνωση ή και η απώλεια του οικογενειακού εισοδήματος, ωθούν όλο και περισσότερους συνδημότες μας στον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
    Ο Δήμος Παλλήνης έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία ενός Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτού του δικτύου, για την προστασία όλων αυτών που πλήττονται από τις δυσμενές συγκυρίες δημιουργήσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά μεγάλο αριθμό οικογενειών προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
    Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείο είναι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.
    Οι ανάγκες σε τρόφιμα διαρκώς αυξάνονται. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε όλους τους συλλόγους της πόλης μας να συμβάλλουν για να κάνουμε την πόλη μας πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα.
    Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό παντοπωλείο και μαζί να στηρίξουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
    Τα τρόφιμα που μπορείτε να προσφέρετε είναι: αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, ντοματοπελτέ κ.α.
    Ένα κιλό από τον καθένα μας, μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους.     

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΖΟΥΤΣΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                 Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προσφέρουν ότι μπορούν. Η συγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ 7 μμ- 9μμ, ΠΕΜΠΤΗ 7μμ- 9μμ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00- 13:00 και ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00- 13:00. Την Κυριακή των ΒΑΙΩΝ  θα γίνει η τελική συσκευασία κατά κατηγορία και την Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου