Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

9η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», από το Δήμο Παλλήνης - Κάντε τις παραγγελίες σας



 Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ο Δήμος Παλλήνης κατάφερε να δημιουργήσει και να εδραιώσει ως θεσμό που «Προσφέρει - Νοιάζεται - Στηρίζει», για 9η φορά, διοργανώνει τη Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης.

Από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου,  έως και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν:

·        Ηλεκτρονικά χωρίς κανένα κόπο και ταλαιπωρία, στη σελίδα που δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης:  www.marketpallinis.gr, ή
·        Στα Δημοτικά Καταστήματα και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του       Δήμου Παλλήνης

Η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το επόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.

Να σημειωθεί ότι:
Ø Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
Ø Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
Ø Το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).    Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παλλήνης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου