Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αρχίζουν στην Ανθούσα τα μαθήματα Εκμάθησης Επεξεργασίας κειμένου σε Υπολογιστή- Διαδίκτυο



Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων για Εκμάθηση Επεξεργασίας κειμένου σε Υπολογιστή- Διαδίκτυο , αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη  8 Οκτωβρίου στην Ανθούσα, είναι διάρκειας 50 ωρών και θα γίνονται  Τρίτη και Πέμπτη 6-9 μμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και συνδιοργανώνονται από το Υπουργείο και το Δήμο Παλλήνης στα πλαίσια του προγράμματος δια Βίου Μάθησης και θα το παρακολουθήσουν ενήλικες, Ανθουσιώτες, που με μέριμνα του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Ανθούσας είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις από τον περασμένο Μάιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου και σε συνεργασία και βοήθεια του αρμόδιου φορέα του Δήμου(Αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη  Κουνενάκη)  εξασφαλίστηκε η χορηγία 10  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,  από την εταιρεία   Eastern  Mediterranean Μaritime LTD, και κατέστη δυνατή η  υλοποίηση του αναφερόμενου προγράμματος, στην Ανθούσα, καθώς και  μελλοντικών ανάλογων προγραμμάτων.
Ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου και των Ανθουσιωτών, για την εκτέλεση προγραμμάτων στον τόπο τους έγινε πραγματικότητα, χάρη στη σωστή και μεθοδευμένη συνεργασία των αρμόδιων φορέων(Σύλλογος-Δήμος) και την άμεση ανταποκριση, στο αίτημά μας, του Ομίλου Μαρτίνου .
Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε συνέχιση της συνεργασίας γιατί οι σημερινές δύσκολες μέρες  το απαιτούν .
                                                Ανθούσα 7 Οκτωβρίου 2013
                                                 Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου