Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας , χθες το απόγευμα 19/9, όταν  περί την 16:20 χτύπησε ο συναγερμός κατοικίας συμπολίτη μας στην Ανθούσα. Η υπηρεσία security ειδοποίησε στο κινητό του τον ιδιοκτήτη, ο οποίος βρίσκονταν στο άλλο άκρο του λεκανοπεδίου Αττικής και παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
 Σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ  η εποχούμενη ομάδα  ΔΙΑΣ  έφτασε επί τόπου και έκανε γενικό έλεγχο και ευτυχώς δεν υπήρχε καμιά παραβίαση
 Συμπέρασμα: Αστυνόμευση στην περιοχή μας υπάρχει  και η επέμβαση είναι άμεση, αρκεί και εμείς οι πολίτες να βοηθήσουμε την Αστυνομία στην αποστολή της ,λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ενημερώνοντάς  την για κάθε ύποπτη κίνηση.
Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητή και τους άνδρες  του τμήματος της περιοχής μας, τους ευχαριστούμε , γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της αποστολής τους και τις σημερινές δυσκολίες..

Υ.Γ  Ψάχνοντας χθες βράδυ για διανυκτερεύον  φαρμακείο περάσαμε έξω από το Αστυνομικό τμήμα του Γέρακα ρωτήσαμε το σκοπό αν γνωρίζει  ποιο φαρμακείο διανυκτερεύει στην ευρύτερη περιοχή. Με μεγάλη μας έκπληξη, έβγαλε το κινητό του, συνδέθηκε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  και ευγενικά μ ας κατατόπισε.
 Αυτή είναι η Αστυνομία μας σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου