Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Συνάντηση Δήμαρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων»


ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  3-4-2012

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης, έπειτα από πρόσκληση που τους απηύθυνε.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος τόνισε ότι τόσο ο Δήμος όσο και η Ένωση Συλλόγων Γονέων, βρίσκονται στην ίδια διεκδικητική πλευρά απέναντι στη δαιδαλώδη Δημόσια Διοίκηση. Στα πλαίσια αυτά ο Δήμαρχος Παλλήνης ζήτησε από τα μέλη της Ένωσης να είναι αρωγοί στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος για την επίλυση μικρών ή μεγάλων ζητημάτων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων έθεσαν στο Δήμαρχο μια σειρά από ζητήματα που περιλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν των ζητημάτων που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου.

Η συζήτηση διενεργήθηκε σε πνεύμα απόλυτης συνεργασίας και κατανόησης και έληξε με την δέσμευση όλων πως από κοινού θα γίνει ότι είναι εφικτό ώστε να επιλυθούν τα όποια ζητήματα απασχολούν τα σχολεία μας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης προσδοκώντας στην άριστη συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων δεσμεύτηκε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και νέα συνάντηση.

Στη συνάντηση, παρευρέθησαν στο σύνολό τους τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ήτοι οι κ.κ. Παπαγεωργίου Κώνσταντίνος, Μεταξάς Μιχάλης, Ρομπάκης Οδυσσέας, Λάιος Γιώργος, Κοτρώνης Δημήτρης, Ριτζάκης Μανούσος, Σίμος Νικόλαος, τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής της Ενωσης Συλλόγων Γονέων κ.κ. Κακλιδάκης Εμμανουήλ και Ρουμελιώτη Ρέα, και οι: Ειρήνη Κουνενάκη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Κατερίνα Παπανικολάου Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Άγγελος Λιακόπουλος Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου