Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ


Με την ενεργοποίηση του Συλλόγου , πέραν της μεγάλης συμμετοχής στις εκδηλώσεις μας και  αυξανόμενης καθημερινά  επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, άρχισαν και οι δωρεές και η εθελοντική προσφορά εργασίας .
Θέλουμε  σήμερα να ευχαριστήσουμε :  
Α. Τον Αλέξη Ευαγγέλου , για την ξυλόσομπα  που μας δώρισε και έτσι ζεστάναμε το κρύο γραφείο μας.
Β. Τη Μαρίτσα Σπύρου , για το βιβλίο της «ΑΝΘΟΥΣΑ Μαρτυρίες» που έχει επιμεληθεί η ίδια και περιέχει την ιστορία και ζωή της Ανθούσας ,από μαρτυρίες των κατοίκων της. Έ να βιβλίο που πρέπει να το έχουν και  να το διαβάσουν όλοι οι Ανθουσιώτες/σες.
Γ. Τον Σωκράτη Βασιλείου, για το βιβλίο του ‘’ ΗΠΕΙΡΟΣ Λάκκα Σούλι, Παπαδάτες’’ με  680 σελίδες που μέσα τους, καθένας θα δει το χωριό του, την Ελλάδα που χάνεται. Καθώς και για το βιβλίο ‘’ΠΟΛΕΜΟΣ ‘’ του Ηπειρώτη συγγραφέα, λαογράφου ποιητή  ΜΗΤΣ ΜΗΤΣΗΣ.
Δ. Τον Δημήτρη Μανιάτη  ξυλουργό, για τα πάνελ  που κατασκεύασε και μας προσέφερε για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης  σ τη γιορτή της γυναίκας και σήμερα καλύπτουν άλλες ανάγκες.
Ε. Τον Κυριάκο Κιοπεκτζή  για το Πάζλ που μας έφερε και τις ηλεκτροκολλήσεις που έκανε και ασφαλίσαμε τα πηγάδια. 
Στ. Τον Θανάση Γελαδάρη για τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου .
Ζ. Τη Δημοτική και τοπική αρχή για τη διάθεση των συνεργείων στην αποκατάσταση βλαβών στη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Πρέπει και θέλουμε να κάνουμε πολλά, ζητάμε τη συμμετοχή όλων των κατοίκων και προπάντων εθελοντές, γιατί τα οικονομικά μας είναι όπως της Πατρίδας μας.
Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια  συνδρομή είναι  10 Ευρώ το άτομο και 5 ευρώ για κάθε μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου