Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Διάθεση αίθουσας Συλλόγου στα παιδιά

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                  
Αιγίου& Μεσσήνης Ανθούσα                                       
http://eksanthousas.blogspot.com                                  
e-mail: anthousas@gmail.com               
                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            2 Μαρτίου 2012
ΘΕΜΑ: Διάθεση Αίθουσας Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε, ότι ο Σύλλογος μας στη συνεδρίαση της 22 Φεβρ.2012
αποφάσισε να διαθέτει στα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολείων της Ανθούσας την αίθουσα του Συλλόγου, εφόσον το επιθυμούν οι γονείς των, για εορτασμό γενεθλίων και ονομαστικών εορτών.

Η απόφαση ελήφθη με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα , στη σημερινή δύσκολη περίοδο, όλα τα παιδιά να γιορτάζουν με ελάχιστο κόστος  και επιπλέον να επιτευχθεί  η πάρα πέρα σύσφιξη των σχέσεων όλων των κατοίκων και φορέων της πόλης μας.

Από πλευράς του Συλλόγου θα διατίθεται η αίθουσα καθώς και τα διατιθέμενα μέσα (Ραδιόφωνο, CD PLAYER, Τηλεόραση, και ότι βοήθημα αποκτηθεί μελλοντικά).

Δεν υπάρχει  δυνατότητα χορήγησης από το Σύλλογο αναψυκτικών , εδεσμάτων και υλικών όπως ποτήρια πιατάκια, πιρούνια και χαρτοπετσέτες, αλλά  όλα αυτά  θα προσκομίζονται και σερβίρονται από τους γονείς και κηδεμόνες.
Οι γονείς των εορταζόντων θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διοργάνωση , τάξη και ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και παράδοση της αίθουσας και ευκολιών στην κατάσταση  που παρέλαβαν. Μέλος του Συλλόγου θα είναι σε ετοιμότητα για παροχή τυχόν βοήθειας.

Παρακαλούνται οι γονείς  που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα και τις ευκολίες του Συλλόγου να έρχονται σε επαφή με το Σύλλογο μία Εβδομάδα νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία προκειμένου να γίνεται ο απαραίτητος προγραμματισμός

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Γιώργος  Τριάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου