Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ



Ο Ιούλιος παρά τις υψηλές  θερμοκρασίες ήταν και ένας πολύ δημιουργικός μήνας για το προάστειό μας.
Ξεκίνησε με τα ‘’ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΙΚΑ’’ και για μια βδομάδα ( 3 έως 8 Ιουλίου) δόθηκε η ευκαιρία  να τιμηθεί  η πολιούχος μας, να διασκεδάσουν οι πολίτες δωρεάν στην πλατεία Ηρώων  για τρείς     ( 3) βραδιές  με τα μουσικά προγράμματα( Κρητικά-Νησιώτικα από το Σύλλογο Κρητών Γέρακα ,Ρεμπέτικα και Δημοτικά τραγούδια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσσαλών Μεσογείων, Λαϊκή βραδιά με τον συντοπίτη μας τραγουδιστή Χρήστο Σεβαστό),  να παρακολουθήσουν δύο (2) θεατρικές παραστάσεις στο υπαίθριο θεατράκι του πάρκου μας   (από το εφηβικό τμήμα της Θεατρικής δημιουργίας Δ.Ε Παλλήνης και τη θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Ανθούσας) καθώς επίσης και στο ‘’Πανηγύρι΄΄  στο πάρκιν της  EXPO ATHENS.
 Η διοργάνωση έγινε από τη Δημοτική Ενότητα και τη συμμετοχή των τοπικών Συλλόγων της Ανθούσας(Εξωραϊστικός, Ατλαντίς, Εκπολιτιστικός, Γυναικών) Φωτογραφίες  στο αρχείο της σελίδας μας από τις εκδηλώσεις στην πλατεία Ηρώων.
Συνεχίστηκαν τα θαλάσσια μπάνια    από το ΚΑΠΗ με μεγάλη συμμετοχή συντοπιτών μας.
Παράλληλα από τη Δημοτική Ενότητα, αν και έχουν μείνει Τρείς και ο Κούκος (στην κυριολεξία) έγιναν και τα παρακάτω σημαντικά έργα:
Τοποθετήθηκαν 370 νέα φωτιστικά σώματα τύπου led σε αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας   λαμπτήρων  και τοποθετήθηκαν νέα σε περιοχές που δεν φωτίζονταν.
Έγινε αποψίλωση όλων των κεντρικών δρόμων, πλατειών και παιδικών χαρών.
Έγινε ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις ευαίσθητες περιοχές.
Ανακαινίσθηκε ο χώρος του παλαιού Κοινοτικού ιατρείου και σύντομα θα μεταφερθεί το ΚΕΠ, απελευθερώνοντας  το χώρο που βρίσκεται τώρα προς όφελος του Γυμνασίου.
Ολοκληρώνονται οι εργασίες αυτοματισμού του Αντλιοστασίου που τροφοδοτεί τη δεξαμενή  από τον αγωγό της Μεσογείων και εξασφαλίζεται η συνεχής κάλυψη ,σε περίπτωση μη επάρκειας, από αγωγό Πεντέλης.
Έχει προγραμματιστεί και ο καθαρισμός του αντιπυρικού  χωματόδρομου , παράλληλα με το ρέμα από τη Μεσσήνης μέχρι τη συμβολή με τη Σύρου, ο οποίος είναι σημαντικός για την προσπέλαση πυροσβεστικών μέσων και την προστασία της περιοχής σε περίπτωση πυρκαγιάς.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ   ΟΤΑΝ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ  . ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου