Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

 

Προς:

 ΕΥΔΑΠ

Γενική Γραμματεία

Γενική Διεύθυνση Δικτύων Αποχέτευσης

Κοινοποίηση Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου κο Σαχίνη

   Μας είναι γνωστό ότι από την υπηρεσία σας εκτελείται το έργο της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι στην περιοχή Πηγάδια της Δημοτικής Κοινότητας (ΔΚ) Ανθούσας δεν προβλέπεται να κατασκευαστεί δίκτυο αποχέτευσης, όπως στην υπόλοιπη Ανθούσα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένους δρόμους της συγκεκριμένης περιοχής: Μεσσήνης, Τυρνάβου, Αγίας Θεοδώρας.

   Όπως αντιλαμβάνεστε, δημιουργείται σημαντικό πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής.

   Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τους λόγους οι οποίοι επέβαλαν την εξαίρεση της περιοχής αυτής, από την εκτέλεση του δικτύου αποχέτευσης της Δ.Κ. Ανθούσας.

   Επίσης θα θέλαμε την γνώμη σας, προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα αυτό, ώστε ταυτόχρονα με την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης της Δ.Κ. Ανθούσας, να γίνει αυτό και στην περιοχή Πηγάδι (ενδεδειγμένες λύσεις και ενέργειες που πρέπει να γίνουν)

   Ακόμη θα θέλαμε ενημέρωση από την υπηρεσίας σας για τον χρόνο που προβλέπεται η έναρξη των εργασιών του δικτύου της Δ.Κ. Ανθούσας.

   Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας

                   Ο Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

     Γαβράς- Παπασπύρου Δημήτριος                                    Φιλιούση Ελένη



Την Πέμπτη 15/ 6, ώρα 20:30, στην αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου (δίπλα από το ΚΑΠΗ) θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Παλλήνης, κος Ζούτσος για να ενημερώσει για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου