Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΟ Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανθουσιώτισσες- τες,
   Πραγματοποιήθηκαν στις 17- 2- 2019 οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικήτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το καταστατικό το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει την παρακάτω σύνθεση:
Διοικητικό Συμβούλιο:
Γαβράς Νίκος ----- Πρόεδρος
Γελαδάρη Δήμητρα ----- Γεν. Γραμματέας
Περράκης Μιχάλης ----- Αντιπρόεδρος
Γαβράς Δημήτρης ----- Ταμίας
Τριάντης Γιώργος ----- Μέλος
Αθανίτης Δημήτρης ----- Μέλος
Μιγλάκης Νικόλαος----- Μέλος
Στην Εξελεκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:
·       Πρασσας Θεόδωρος
·       Τριάντη Αγγελική
·       Τσιτσίλιας Παναγιώτης

   Στην πρώτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκτίμησε ότι οι δραστηριότητες που μέχρι σήμερα υπάρχουν στον Σύλλογο πρέπει να συνεχιστούν. Ζητάμε την συμμετοχή όλων στις πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου, αλλά και τη συμβολή σας στον εμπλουτισμό και την διεύρυνσή τους.
   Τα προβλήματα που που το προηγούμενο Δ.Σ. είχε πιέσει να λυθούν παραμένουν άλυτα. Επομένως, το νέο Δ.Σ. ζητά την συμμετοχή και δραστηριοποίηση όλων, ώστε να πιέσουμε για λύσεις.
- Έχουν περάσει 15 χρόνια από την πρώτη απόφαση για το σχέδιο πόλης. Παρά το γεγονός ότι έγινε το σημαντικότερο βήμα, δεν πρέπει να το αφήσουμε στην τύχη του. Να πιέσουμε για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής.
- Σημαντικό θέμα που σχετίζεται και με το σχέδιο πόλης είναι η διεκδίκηση 167 στρεμμάτων καταπατημένα τα οποία εμφανίζονται σαν ιδιοκτησίες από «χρησικτησία»!!!!! Αυτά είναι το πάρκο της Ανθούσας, το γήπεδο, ο χώρος απέναντι από το γήπεδο και ο χώρος που αποθηκεύονται διάφορα αντικείμενα του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή τουλάχιστον αδιαφορεί κατά απαράδεκτο τρόπο για το θέμα!!!!
   - Η αποχέτευση, η Υγεία, το φυσικό αέριο, οι συγκοινωνίες, η αντιπυρική προστασία, η κατάσταση των δρόμων, ο φωτισμός, οι αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ. είναι προβλήματα οξυμένα και το Δ.Σ. δεν θα τα βάλει κάτω από το χαλί.
   Η αίθουσα του Συλλόγου πρέπει να γίνει στέκι δραστηριοτήτων και δράσης για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα. Το Δ.Σ. θα συνεχίσει την προσπάθεια για την συνένωση όλων των Συλλόγων της Ανθούσας.
   Το Δ.Σ. σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας. Ευχόμαστε σε όλους καλή υγεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου