Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Οι Σύλλογοι της Ανθούσας έκοψαν την πίτα τουςΣτην αίθουσα τελετών του Δημοτικού σχολείου έκοψαν την Κυριακή 10/1,για πρώτη φορά μαζί και οι τρεις Σύλλογοι της Ανθούσας (Εξωραϊστικός Σύλλογος, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός ΄΄ΑΤΛΑΝΤΙΣ΄΄ και οι Οικιστές),παρουσία των μελών και φίλων τους.
Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος πατήρ Ιωάννης ο οποίος πέραν των ευχών  μίλησε για  το θέμα της επικοινωνίας των ανθρώπων,
Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των Συλλόγων κ.κ  Πρασσάς - Κολοκοτρώνης και Βανταράκης που τόνισαν ότι η απόφαση για κοινή κοπή της πίτας ήταν επιβεβλημένη διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ανθούσα επιβάλουν τη συνεργασία όλων  και θα επακολουθήσουν συντονισμένες ενέργειες.
Χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος κ Αβαρικιώτης .
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ κ Μαντζώρος Α , Σταματίου Θ, ΚαρκούλιαςΔ Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Λιακόπουλος Αγγ.ο κ Μερτύρης Παν, ο κ Β ολιώτης Απ.,ο κ Γαβράς Νικ . ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Παλλήνης κ Μπουντουβάς Αν , ο πρώην αντιδήμαρχος Καραγιάννης Γρ, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου