Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Κυριακή 16 Ιουνίου τιμούμε τον Πατέρα


Οι μπαμπάδες όλου του κόσμου, έχουν και αυτοί την γιορτή τους και γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο την Τρίτη (3) Κυριακή του Ιουνίου που φέτος είναι στις 16 Ιουνίου

Τη μέρα αυτή τιμούμε τον πατέρα γεννήτορα, τροφό, παιδαγωγό, που δίνει όλα τα εφόδια στο παιδί του για να μεγαλώσει, που γίνεται παράδειγμα για το παιδί του.   Τον πατέρα που με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη μητέρα , μας έφεραν στη ζωή και συνέχεια είναι δίπλα μας.

 Οφείλουμε, εκτός από τη μητέρα, να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στον σύντροφό της, τον πατέρα μας,  που μας μεγάλωσαν  μαζί με τόσο κόπο και θυσίες.

Ο Σύλλογος  αποφάσισε να τιμήσει τον πατέρα με μια μουσική βραδιά με έντεχνο λαϊκό τραγούδι, από την ορχήστρα του συντοπίτη μας Λευτέρη Μαυρομάτη.

Ελάτε με τον παππού, τον πατέρα, το σύζυγο, το σύντροφό σας, να περάσουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο φιλόξενο χώρο του Συλλόγου στη διασταύρωση των οδών Αιγίου & Μεσσήνης στην Ανθούσα και να τιμήσουμε τον ΠΑΤΕΡΑ.

Η  ΕΙΣΟΔΟΣ  είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ θα διατίθενται σε συμβολική τιμή αναψυκτικά, μπύρες και σουβλάκια. Το κρασάκι θα είναι προσφορά του Συλλόγου.

Ώρα προσέλευσης 21:00
                        Για το Δ.Σ του Συλλόγου
                                    Ο Πρόεδρος
                              Γιώργος Τριάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου