Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή του Συλλόγου στην 1η αναδάσωση του ΣΠΑΠ για το 2013Ο Σύλλογος με ομάδα μελών του έδωσε το παρόν στην 1η ,για το 2013 , αναδάσωση του ΣΠΑΠ την περασμένη Κυριακή 27-1-2013.
Αψηφώντας τον άστατο και παγερό καιρό, σημαντικός αριθμός εθελοντών ανέβηκε το πρωί της Κυριακής στο βουνό προκειμένου να δεντροφυτέψει στις πλαγιές του βουνού στη θέση Καρακαντά το Πεντελικό. Η πρώτη αναδάσωση του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στο Πεντελικό για το 2013 σφραγίστηκε με την κοπή σε υπαίθριο χώρο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου για το νέο έτος.

Η φύτευση χιλιάδων νέων δενδρυλλίων από τους εθελοντές του Σ.Π.Α.Π πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παρόντος του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου και εκπροσώπων του σταθμού.
Περισσότερα: http://www.spap.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=308:1i-anadasosi-2013-sto-penteliko&catid=50:deltia-tipou&Itemid=88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου