Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΕΣΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Αιγίου & Μεσσήνης Ανθούσα 15349
                                                                                Ανθούσα  15 οκτ. 2012
                                      ΚΑΛΕΣΜΑ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΕΣ 
Αγαπητοί μας Συμπολίτες/σες
Περνάμε σήμερα μια δύσκολη οικονομική περίοδο και κάθε μέρα η κατάσταση δυσκολεύει με τα αλλεπάλληλα μέτρα. Τα έσοδά μας  ελαττώνονται ή εξαφανίζονται  ενώ  τα απρόβλεπτα  έξοδα αυξάνονται.  Όλοι μας κάνουμε τις περιστολές  μας αλλά πρέπει να εξετάσουμε και άλλες περιπτώσεις γιατί η καταιγίδα είναι δίπλα μας.
Πέρα από τα προσωπικά μας έξοδα  εμείς οι Ανθουσιώτες έχουμε ένα κοινό  μηνιαίο έξοδο που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, την εκκένωση των βόθρων των οικιών μας.
Πρέπει να εξετάσουμε τη δυνατότητα να μειωθεί  αυτό το μηνιαίο κόστος  με την ανάθεση της εκκένωσης σε μια εταιρεία κατόπιν διαγωνισμού.
Προκειμένου να γίνει αυτό , κατά την αποψή  μας, πρέπει αρχικά να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι της Ανθούσας, να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια, να συγκροτηθεί μία επιτροπή από τους συμμετέχοντες και με νόμιμες διαδικασίες να ακολουθήσει ο διαγωνισμός και η ανάθεση.
Ο Σύλλογος θα κυκλοφορήσει  καταστάσεις για να δηλώσουν οι κάτοικοι και εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός  , θα καλέσει τους δηλώσαντες προκειμένου να εκλεγεί η επιτροπή η οποία θα προχωρήσει το θέμα.
Δηλώνουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για το καλό όλων των Ανθουσιωτών και όχι προβολής του Συλλόγου , θα προσφέρουμε κάθε βοήθεια στην επιτροπή εφόσον μας το ζητήσει.
Για το Δ. Σ του Συλλόγου
  Ο Πρόεδρος
Γιώργος Τριάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου