Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη νέου κύκλου προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης

Νέος εμπλουτισμένος κύκλος προγραμμάτων ξεκινά στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παλλήνης, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης).

Εκτός από τις ξένες γλώσσες και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, ξεκινούν τα παρακάτω θεματικά πεδία:
·        Αστικοί λαχανόκηποι
·        Προστασία του καταναλωτή
·        Διαχείριση εργασιακού άγχους
·        Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή
·        Θεατρικό εργαστήρι
·        Φωτογραφία
·        Κινηματογράφος
·        Εργαστήρι δημιουργικής γραφής
·        Τοπική ιστορία
Αιτήσεις: στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, καθημερινά 10:00 – 13:00 και κάθε Τρίτη και Παρασκευή 18:30 - 20:30, αλλά και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την αίτηση (συνημμένη) και αποστέλλοντας την στο press@pallini.gr

Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση .
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή αντιγράφου του Δελτίου Αστυνομικής  Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο ΚΔΒΜ Δήμου Παλλήνης
(4ο Δημοτικό Παλλήνης, Λ.Λεονταρίου, Κάντζα).

Τηλ.: 2106033160


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑΝΘΟΥΣΑΣ


Τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, εφόσον δεν μπορούν  να μεταβούν στο ΚΔΒΜ  ή να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. ΜΠΟΡΟΥΝ να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους στο ΣΥΛΛΟΓΟ και θα υποβληθούν συγκεντρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου