Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τιμήσαμε τον Πατέρα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση για τη γιορτή του πατέρα την Κυριακή 16/6, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας
Η συμμετοχή των μελών και φίλων ήταν  πέραν των προσδοκιών μας αφού από την 20:00  άρχισαν να καταφθάνουν άτομα όλων των ηλικιών και γρήγορα γέμισε όλος ο προάυλιος χώρος.

Τιμήσαμε  τον πατέρα γεννήτορα, τροφό, παιδαγωγό, που δίνει όλα τα εφόδια στο παιδί του για να μεγαλώσει, που γίνεται παράδειγμα για το παιδί του.   Τον πατέρα που με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη μητέρα , μας έφεραν στη ζωή και συνέχεια είναι δίπλα μας.

Το πρόγραμμα άρχισε στις 21:00 η ορχήστρα του συντοπίτη μας Λευτέρη Μαυρομάτη, που με την άψογη ερμηνεία τους ,αρχικά με έντεχνο λαϊκό και στη συνέχεια με ποικίλο Ελληνικό πρόγραμα μας διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ.
Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και δεχθήκαμε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία μας και παρενέσεις να συνεχίσουμε με διάφορες παρόμοιες εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται ότι με τη συμμετοχή όλων των μελών και φίλων θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσειςτους.
 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη και φίλους που μας βοήθησαν, αφιλοκερδώς, σε όλες τις εργασίες προετοιμασίας και διεξαγωγής/εκτέλεσης ( καθαρισμό, ηλεκτρολογικά, διευθέτηση , προμήθεια, ψήσιμο, διανομή ,κτλ)
Έγκαιρα θα σας ενημερώσουμε για υπόλοιπες καλοκαιρινές εκδηλώσες που θα γίνουν στο χώρο μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

                        ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου