Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/6/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ανθουσιώτισσες – Ανθουσιώτες, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν φήμες, ότι η δημοτική αρχή  ετοιμάζει την εγκατάσταση  σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων στο βιοτεχνικό πάρκο της Ανθούσας. Μιά ακόμη υποβάθμιση της Ανθούσας μετά την εγκατάσταση του αμαξοστασίου του υποσταθμού φυσικού αερίου και ποιός ξέρει τι άλλο μας ετοιμάζουν.

     Το Δ.Σ. έκρινε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από όλους, γιαυτό και κάλεσε όλους τους συλλόγους σε συνάντηση. Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με τον δήμαρχο για να μας  επιβεβαιώσει ή διαψεύσει  το  θέμα,  η οποία δεν έγινε, μέχρι σήμερα.

      Το δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει στις 23/6/15 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄καλείται  να αποφασίσει γιαυτό  διότι έχει μπεί σαν θέμα 17, με τον καμουφλαρισμένο τίτλο. Λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης χώρου για τη στέγαση ΣΜΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ!!!( ΣΜΑ=Σταθμός Μεταφ. Απορριμ.)

       Για να ματαιώσουμε τα σχέδια της δημοτικής αρχής πρέπει όλοι οι πολίτες της Ανθούσας να παραβρεθούμε στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη το βράδυ για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας.

Για το  Δ.Σ.
Ο πρόεδρος

Πρασσάς  Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου