Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ- ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ



Σάββατο απόγευμα 29 Μάρτη, ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό απόγευμα για όσους από τους Ανθουσιώτες παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου, όπου  και παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα  διάλεξη  με θέμα ’’ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ –ΟΞΕΑ ΙΣΧΑΙΜΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ’’.
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα που ο διακεκριμένος ιατρός καρδιολόγος κ. Γιώργος Μερτζάνος, κατάφερε με το χαρισματικό τρόπο που τον διακρίνει να μας καθηλώσει για μία ώρα και να μας εξηγήσει με απλά λόγια, τους παράγοντες κινδύνου, τις κλινικές εκδηλώσεις , την ανάγκη άμεσης μεταφοράς στο Νοσοκομείο ή γιατρό σε περίπτωση εμφάνισης των συμπτωμάτων( πόνου, δυσφορίας, σφιξίματος στο στήθος κτλ), διάγνωση και θεραπεία.
Μας τόνισε ιδιαίτερα ότι ‘’το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν΄΄ και  πρέπει να φροντίζουμε  μόνοι μας τον εαυτό μας με σωστή διατροφή, άσκηση, κάπνισμα και προ πάντων προληπτικές εξετάσεις κάθε χρόνο( την ημέρα των γενεθλίων) .
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μερτζάνο Γ. που ανταποκρίθηκε στο αιτημά μας , να ανοίξει των κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου ,για τα 60 χρόνια από ιδρύσεως, και του ευχόμαστε υγεία με πρόοδο  και επιτυχίες
Νέες εκδηλώσεις μετά τις εκλογές με έγκαιρη ενημέρωση. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου