Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν στην Ανθούσα θρασύτατοι κλέφτες που με πολύ επαγγελματικό τρόπο, παρακολουθούν εντοπίζουν και διαρρηγνύουν τα σπίτια σε 5΄λεπτά.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 29/1 στις 08:30 το πρωί, που  απουσίαζαν όλα τα μέλη της οικογένειας,  διέρρηξαν τη νεόδμητη μονοκατοικία συντοπίτη μας στην οδό Κερκύρας. Στάθμευσαν το αυτοκίνητό τους SEAT  LEON χρώματος μπλε με  φιμέ τζάμια και καλυμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας και με συνδυασμένες ταχύτατες ενέργειες ,εντός 5 λεπτών, σπάσανε τα αλουμίνια, κατέστρεψαν και απενεργοποίησαν το συναγερμό ,διέρρηξαν την πίσω πόρτα της κουζίνας  , εισήλθαν εντός  όπου σπάζοντας και κάνοντας τα πάνω κάτω εντόπισαν  και  πήραν  ασημικά-χρυσαφικά , λίρες ,κινητό  τηλέφωνο και απήλθαν.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από  γείτονα  έφτασε  πολύ γρήγορα στο σημείο αλλά οι δράστες  μόλις είχαν βγει από το σπίτι και με ιλιγγιώδη  ταχύτητα  πήραν το δρόμο της φυγής.
 Ο τρόπος δράσης δείχνει ότι οι διαρρήκτες πρώτα παρακολουθούν –συγκεντρώνουν πληροφορίες και δρουν αστραπιαία. Από πληροφορίες την προηγούμενη βδομάδα ,της διάρρηξης , κυκλοφορούσε ‘’ ύποπτα’’ στην περιοχή  ένα FIAT  PANTA ασημί, αλλά δεν ενημερώθηκε η Αστυνομία , η οποία συμβουλεύει τους πολίτες να ενημερώνουν για κάθε ύποπτη κίνηση γιατί έτσι ευκολύνεται το έργο της και αποθαρρύνονται οι επίδοξοι διαρρήκτες.
Προσοχή λοιπόν  τα πράγματα έχουν αγριέψει και πέρα από τα ατομικά μέτρα ασφάλειας  πρέπει να αναφέρουμε κάθε ύποπτη κίνηση στην Αστυνομία για πρόληψη πριν στοχοποιηθούμε, γιατί  με τον τρόπο που ενεργούν, οι διαρρήκτες, είναι δύσκολο έως αδύνατο να τους προλάβει η Αστυνομία.
Πηγή:http://anthousiotis.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου