Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα της 11ης Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ στο Δήμο Παλλήνης

Η 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι μια θεσμοθετημένη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), η οποία πραγματοποιείται από το 2002.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα απαριθμεί ως μέλη της 83 Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Οι Λαμπαδηδρόμοι ξεκινούν με την ιερή φλόγα της αγάπης από τον διοργανωτή σύλλογο και η φλόγα διατρέχει ολόκληρη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης. Η 11η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε φέτος από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας, στις 18 Αυγούστου και θα διατρέξει τον Δήμο Παλλήνης στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου.

Τις ημέρες της παραμονής της στον Δήμο Παλλήνης θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και πορείες στις 3 Δημοτικές Ενότητες. Η υποδοχή της φλόγας θα γίνει στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας), το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχτούμε την φλόγα στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Ανθούσας.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου