Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Προληπτικός έλεγχος αριθμού πλυντηρίων πιάτων

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου ασφαλείας συγκεκριμένου αριθμού πλυντηρίων πιάτων BOSCH, SIEMENS, NEFF και PITSOS -κατασκευής μεταξύ 1999 και 2005- ανακοίνωσε η BSH Οικιακές Συσκευές ΑΒΕ.
Τα πλυντήρια είναι πιθανό να υπερθερμαίνονται και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζουν πιθανό κίνδυνο ανάφλεξης, εξαιτίας ελαττώματος ηλεκτρικού εξαρτήματος στον πίνακα ελέγχου.
Το πρόγραμμα αφορά μόνο πλυντήρια πιάτων και καμιά άλλη συσκευή των μαρκών BOSCH, SIEMENS, NEFF και PITSOS. Διευκρινίζεται ότι στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί τέτοιο περιστατικό ανάφλεξης.
Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα www.dishcareaction.gr ή να καλέσουν στο 00800 19081908 (τηλεφωνικός αριθμός χωρίς χρέωση) για να ελέγξουν εάν οι συσκευές πλυντηρίων πιάτων τους επηρεάζονται από το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας και να ορίσουν το χρόνο της χωρίς χρέωση επιδιόρθωσης.
Όσοι έχουν πλυντήρια πιάτων BOSCH, SIEMENS, NEFF και PITSOS που επηρεάζονται από το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου, θα πρέπει, για προληπτικούς λόγους, να τα χρησιμοποιούν μόνο υπό επιτήρηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική επιδιόρθωση.
πηγή: http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου