Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Γενική Συνέλευση – Ορισμός Επιτροπής



Την Κυριακή 3-3-2013 έλαβε χώρα , στα γραφεία του Συλλόγου μας , η ετήσια Γενική Συνέλευση με σημαντική παρουσία των μελών του.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Δ.Σ του Συλλόγου και τη συμμετοχή τους, παρά τις δύσκολες μέρες, σε κάθε κάλεσμα και πρωτοβουλία.
Στη συνέχεια αναγνώσθηκαν τα πεπραγμένα του έτους 2012 , ο προγραμματισμός για το 2013 και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά του 2012. Ενεκρίθησαν άπαντα ομόφωνα και γενική ήταν η ικανοποίηση για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου και τις δραστηριότητές του.
Επακολούθησε συζήτηση επί θεμάτων που απασχολούν το Προάστιό μας και ιδιαίτερα το μόνιμο πρόβλημα της ένταξης στο ΣΧΕΔΙΟ , την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ και τα ΟΜΒΡΙΑ. Ο παρευρισκόμενος Αντιδήμαρχος Παλλήνης κος Καραγιάννης Γρ. και μέλος του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην πορεία των παραπάνω φλεγόντων θεμάτων ,καθώς και στα έργα που έγιναν και θα γίνουν στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος είναι και θα είναι κοντά στην Ανθούσα, όπως για το Γέρακα και την Παλλήνη.
Τέλος ορίστηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ  Βίγλα Δ., Παναγόπουλο Π. και Γιαραμαζίδη Ι. ,η οποία θα προχωρήσει τη διαδικασία για την ανάθεση της εκκένωσης των οικιακών βόθρων  σε εταιρεία με σκοπό να πετύχουμε καλύτερες τιμές.
Φωτογραφίες από την Εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου