Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ


Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά πέρασαν  χθες το βράδυ,26-6-12, οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου μας στον προαύλιο  χώρο των εγκαταστάσεών μας. Συγκεκριμένα οι γυναίκες του Συλλόγου, που παρακολουθούν μαθήματα παραδοσιακών χορών ,είχαν την έμπνευση να συνδυάσουν το τελευταίο τους μάθημα πριν τις διακοπές, με μια μικρή γιορτή παρουσία φίλων και γνωστών , συνοδευόμενη με την προσφορά μεζέδων- αναψυκτικών και ποτών που θα έφερναν από το σπίτι τους.
Από την 19:00 άρχισαν να καταφθάνουν  με τα καλούδια τους και μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη , 20:00, τα πάντα ήταν έτοιμα και άρχισε η γιορτή.
Φυσικά δεν έγινε μάθημα , αλλά ένα υπέροχο  γλέντι  με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, με χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας .(όρα φωτογραφίες)
Τα μεζεδάκια των γυναικών υπέροχα και σε μεγάλη ποικιλία , τα ποτά δροσερά , η βραδιά εξαιρετική και η διασκέδαση κράτησε μέχρι την 23:00 κλίνοντας με παραδοσιακά τραγούδια από την ομάδα της δασκάλας μας  κ.Τασίας  Κοκκινέλη.
Γυναίκες σας ευχαριστούμε, ότι αποφασίσετε να κάνετε  το κάνετε άριστα, εμείς από το φθινόπωρο θα σας έχουμε και τμήμα για ‘’ΖΟΥΜΠΑ’’ και άλλες δραστηριότητες.

Κ Α Λ Ο  Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου